SUDTE projesinin İkinci Yayılım Etkinliği “Erasmus İtalya’da Dijitalleşiyor”, Napoli’de gerçekleştirildi

SUDTE projesinin ikinci Yayılım (Multiplier) etkinliği 21 Mayıs 2023 tarihinde Napoli’deki Napoli Üniversitesi Federico II’de gerçekleştirildi. Etkinlik, SUDTE projesi faaliyetlerini ve sonuçlarını yaygınlaştırmayı amaçlıyor. Etkinlikte İtalyan Ulusal Ajansı, Avrupa Komisyonu ve diğer İtalyan üniversitelerinden temsilciler aktif olarak katılarak hem Erasmus deneyimlerini hem de proje sonuçlarını tartıştılar. Ayrıca uygulayıcılar, öğrenci temsilcileri, Erasmus personeli ve diğer yükseköğretim kurumlarından profesörler de tartışmaya katıldı. Ayrıca proje süreçleri ve dijital dönüşüm stratejilerinin kurumsal etkisi üzerine bir tartışma da gerçekleştirildi. Toplantıda projenin çıktısı olarak ERASMUS faaliyetlerinin dijital dönüşüm stratejilerine ilişkin yol haritası sunuldu.